Doe-het-zelf GPS spel

Op zoek naar een leuk en betaalbaar familie uitje? Zelf met je vrienden een leuk GPS uitje plannen? Lekker met je familie een middagje zwerven door een grote stad? Wij maken het voor jullie mogelijk en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs! GPSSPELLEN ® heeft doe-het-zelf pakketen ontwikkeld die je speelt met je eigen smartphone!

Wat is een doe-het-zelf GPS spel?

Een doe-het-zelf GPS spel is een locatie gebaseerd spel. Een locatie is actief betrokken bij het spel. Bij een GPS spel zijn jullie actief op zoek naar plekken, aanwijzingen en foto’s. We noemen het doe-het-zelf omdat jullie het spel helemaal zelf zonder instructeur kunnen spelen. Samen met de inhoud van de speldoos beleven jullie een gezellig en actief familie- of vriendenuitje!

Wat maakt een doe-het-zelf GPS spel zo uniek?

Een doe-het-zelf spel is op ieder moment van de dag te spelen, op je eigen tempo, tussendoor tijd voor een pauze. Het is een originele manier kennis maken met een stad! De spellen hebben een gunstige prijs van €12,50 per persoon. De spellen zijn  op meer dan 100 locaties in Nederland te spelen. Het is een leuke actieve bezigheid voor zowel jong en oud. Jullie hebben telefonische ondersteuning tijdens het spel en het spel is te spelen met onze GRATIS GameApp.

In vijf stappen naar een uniek groepsuitje!

Onze doe-het-zelf spellen worden gespeeld met de door ons zelf ontwikkelde GameApp die je gratis op je smartphone kan installeren. Volg de vijf stappen en jullie kunnen aan de slag met een doe-het-zelf GPS spel!

  • STAP 1: Jullie boeken een doe-het-zelf GPS spel via het formulier.
  • STAP 2: Wij sturen jullie het “doe-het-zelf” pakket op.
  • STAP 3: Jullie downloaden en installeren onze GameApp op de telefoon.
  • STAP 4: Jullie starten de GameApp en voeren de spelcode in.
  • STAP 5: Jullie zijn gereed om het spel te spelen!

Welke doe-het-zelf GPS spellen zijn er?

Speciaal voor de doe-het-zelf GPS spellen hebben we twee programma’s ontwikkeld: de Zwerftocht en DetectiveSpel!

De Zwerftocht: Een avontuurlijk wandeling op een locatie met als doel het vinden van een geheime locatie. Onderweg ontvangen jullie allerlei vragen, opdrachten en hints over de geheime locatie. Welk teams vindt als eerste bij de geheime locatie?

Het DetectiveSpel: Vier slachtoffers, motieven, plaats delicten, jaartallen en moordwapens. Ontrafel de geheimen van deze gruwelijke gebeurtenissen. Dit spel is een spannende logikwis voor de echte puzzelaars!

Wat kost een doe-het-zelf GPS spel?

Je boekt een doe-het-zelf GPS spel voor het aantal teams waarmee je het spel wil spelen. De prijs voor één team is €62,50 (inclusief BTW en verzendkosten) Een doe-het-zelf GPS spel is het leukst in teams van 3 tot 5 personen. Afhankelijk van het aantal personen kun je met 1 of meerdere teams het spel spelen. Onderstaande tabel geeft een overzicht van het aantal teams bij het aantal personen.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden van onze doe-het-zelf spellen? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een doe-het-zelf GPS spel en ervaar een unieke uitjes beleving! Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Bel ons tijdens kantooruren op 0854010584 of mail naar info@gpsspellen.nl.