Onze GPS tochten. Welk spel past bij jou?

Leuk dat jullie een GPS tocht willen doen! We stellen ons graag even voor! Wij zijn GPSSPELLEN ®. We organiseren interactieve GPS tochten in heel België. Vaak worden we gevraagd om een leuk teamuitje te organiseren, maar het is ook mogelijk een GPS tocht te doen voor je familiedag of als origineel vrijgezellenfeest. Je speelt altijd in teams dus het wedstrijdelement zit in alle spellen verwerkt. Of je nou een speurneus bent, een durfal of een creatieve verhalenverteller – we hebben een GPS tocht voor je!

Handig om te weten!

Tijdens onze tochten en spellen maken we gebruik van de door onszelf ontwikkelde gratis GameApp. De GameApp is te downloaden in de AppStore en PlayStore! Jullie spelen al een GPS tocht vanaf een kleine 15 euro per persoon.  Onze programma’s kenmerken zich door een hoge mate van flexibiliteit. Jullie zijn helemaal vrij om te bepalen wanneer een programma moet starten. Daarnaast kunnen we starten vanuit iedere locatie in het centrum van één de speel locaties in België. We luisteren graag naar jullie wensen, zodat jullie teamuitje van succes verzekerd is.

Op zoek naar een aantrekkelijke, avontuurlijk en gezellig activiteit voor jullie teamuitje? Speel dan eens een interactief GPS spel! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

Vul je naam, telefoonnummer en email-adres in en we nemen binnen 48 uur contact met jullie op. Het is ook mogelijk direct een vrijblijvende offerte aanvragen te vragen of GPS spel te reserveren.