De Moordzaak

Op zoek naar een spannend teamuitje? Speel eens een moordspel! De bloedstollende GPS tocht “De Moordzaak” laat jullie een cold-case oplossen waarvan de uitkomst wel eens verrassend zou kunnen zijn!

GPS Tocht De Moordzaak

Wat is het verhaal van dit moordspel? Op het politiebureau in een grote stad is paniek uitgebroken. Bewijsstuk nummer 1 van een moordzaak, het moordwapen, is verdwenen. Zonder moordwapen geen bewijs, zonder bewijs geen veroordeling. Niet alleen de hoofdcommissaris is ten einde raad, de geplande rechtszaak kan nu geen doorgang vinden.

Jullie opdracht in dit moordspel

De opdracht van het moordspel is eenvoudig: vind zo snel mogelijk het moordwapen. Een aanwijzing over de vindplaats van het moordwapen helpt je daarbij. Op verschillende plekken in de stad zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters vormen samen de naam van de dader. Deze naam is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen.

mz-2Is jouw team in staat om de geheimzinnige raadsels van dit moordspel te kraken? Lukt het jullie om op tijd het moordwapen te vinden? Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van het spel.

Interactief moordspel met GPS

De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door ons geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen.

Vul je naam, telefoonnummer en email-adres in en we nemen binnen 48 uur contact met jullie op. Het is ook mogelijk direct een vrijblijvende offerte aanvragen te vragen of GPS spel te reserveren.