Deadline

Over een spannend uitje gesproken! ‘Deadline’ is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om hem op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen?

Spannend uitje met GPS – in elke grote stad te spelen

‘Deadline’ is zeker een spannend uitje. Een interactieve en zenuwslopende race tegen de klok met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door GPSspellen.nl geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen. Het spel duurt ongeveer 3 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

Vul je naam, telefoonnummer en email-adres in en we nemen binnen 48 uur contact met jullie op. Het is ook mogelijk direct een vrijblijvende offerte aanvragen te vragen of GPS spel te reserveren.