Het Verhaal

Een creatieve GPS zwerftocht! Genieten van een heerlijke wandeling door de stad of natuur én tegelijkertijd speuren naar aanwijzingen die je team van inspiratie en creativiteit voorzien. ‘Het Verhaal’ is een creatieve GPS tocht waarbij het meer draait om creativiteit dan competitie!

Speuren, verzinnen en stemmen in deze GPS zwerftocht

‘Het Verhaal’ bestaat uit twee rondes, een “speur” en een “stem” ronde. In de eerste ronde speuren jullie naar plekken met behulp van een GPS ontvanger. Voor iedere ontdekte plek verdienen jullie een woord of zindeel. Lukt het jullie om met deze aanwijzingen een leuk verhaal te verzinnen?

Op een van te voren afgesproken tijdstip verzamelen we ons weer en vindt de “stem” ronde plaats. Dat wil zeggen ieder team leest zijn verhaal voor en de andere teams beoordelen met een rapportcijfer. De “stem” ronde staat altijd garant voor ontboezemingen en hilariteit!

Vergaderbreak of vrijgezellenfeest?

‘Het Verhaal’ is een ideale GPS zwerftocht voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld vergaderbreak. Wij verwerken graag jullie eigen verzonnen woorden en zinsdelen waardoor ieder spel een persoonlijk tintje krijgt!

Vul je naam, telefoonnummer en email-adres in en we nemen binnen 48 uur contact met jullie op. Het is ook mogelijk direct een vrijblijvende offerte aanvragen te vragen of GPS spel te reserveren.