Antwerpen

Niets is zo leuk als een leuke, gezellige maar ook een competitieve GPS tocht Antwerpen. Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen, daarnaast is het één van de populairste steden voor een dagje weg. De stad heeft voor velen wat te bieden en is daardoor uiterst geschikt om er ochtend-, middag- of een avondactiviteit te beleven in de vorm van een leuke GPS tocht.

gps-tocht-antwerpen

GPS Tocht Antwerpen?

Wil jij Antwerpen op een leuke en een interactieve manier ontdekken en leren kennen? Speel dan de GPS tocht De Zwerftocht, jullie doel is om zoveel mogelijk locaties te bezoeken, de vragen over Antwerpen goed te beantwoorden en vindt de geheime verborgen locatie. Via onze spellenApp ontvang je de vragen over de stad, de tips en tricks over de geheime eindlocatie en de spellenApp navigeert je door het spelgebied zodat je de mooie plekjes van de stad niet mist!

Zin in een competitieve tocht?

Je kent vast het wel, het bekende spel van de televisie met de MOLLEN erin. Bij ons is het mogelijk om dit leuke en betaalbare spel De Ontmaskering te spelen. Voer met je team de opdrachten en de stemrondes uit en probeer er op spelende wijze er zo achter te komen wie de mol is in jou team! Geniet in de tussentijd ook van de schoonheid van de stad, want gedurende het spel kom je langs de mooiste plekjes en gevels.

Ben jij ook zo weg van Antwerpen en ben jij met je bedrijf of met je familie op zoek naar een leuk en betaalbaar uitje en wil jij ook een leuke, gezellige maar vooral een verrassende GPS tocht Antwerpen beleven? Boek direct vandaag nog online, makkelijk en snel, jou interactieve GPS tocht Antwerpen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 4010584 of stuur een mailtje naar info@spellenlabs.nl