Brugge

Brugge is een historische stad waar veel te zien is en waar veel te beleven valt. Met veel historie, cultuur en de prachtige gebouwen en gevels is dit de perfecte aankleding en creëert de stad een perfecte setting voor een spannende GPS tocht Brugge. Omdat de stad uiteenlopend is qua mogelijkheden biedt het veel voor jong en oud.

GPS Tocht Brugge?

GPS tocht Brugge

Ben jij die saaie ouderwetse stadswandelingen ook zo zat? Probeer dan eens een GPS tocht Brugge en speel het Detectivespel! Bewapend met je smartphone en de nieuwste techniek word je door onze spellenApp langs de mooiste plekjes van de stad genavigeerd, hierbij is het niet alleen belangrijk om zoveel mogelijk HOTSPOTS te bezoeken, maar ontvang je ook in onze spellenApp belangrijke tips en hints om een aantal belangrijk cold cases op te lossen!

Voordelen van een GPS tocht Brugge?

Na alle indrukken, de schoonheid en de geschiedenis van deze prachtige stad die je tijdens de tocht hebt mogen proeven en tot je op kon nemen ben je vast wel toe aan lekker drankje of een versnapering. GPS tocht Brugge biedt de vrijheid om tijdens je spel te gaan genieten van een terrasje om vervolgens je tocht weer te hervatten. Ook biedt de stad een mogelijkheid om in combinatie met je GPS tocht Brugge er een heel weekendje weg van te maken, want de binnenstad telt zo’n ruim 100 hotels wat goed is voor 8300 bedden.

Wil jij met collega’s, vrienden of met je familie ook een gezellige maar ook een spannende GPS tocht Brugge beleven? Boek dan snel en makkelijk online en geniet van een spannende maar ook een ontspannende tocht door Brugge. Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 4010584 of stuur een mailtje naar info@spellenlabs.nl