Brussel

GPS tocht Brussel: een spannend en interactief uitje in de prachtige hoofdstad van België. Brussel is met voorsprong de grootste stad van België en telt 174.956 inwoners en is een geweldig decor voor een verrassende GPS tocht. Behalve het spelen met vrienden, familie of met je collega’ s is de stad dan ook erg geschikt voor het bezoeken van bezienswaardigheden

GPS tocht Brussel

GPS Tocht Brussel?

Wil jij deze bruisende stad genieten op een interactieve manier? Bij een GPS tocht Brussel is dat mogelijk. Ervaar de GPS tocht de Qraker! In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie op pad. Aan de hand van onze zelf ontwikkelde GameApp en aan de hand van een interactieve plattegrond zoeken jullie foto HOTSPOTS. Iedere gevonden foto aanwijzing levert een woord op, die je kan wegstrepen in een QR puzzel. Hebben jullie genoeg woorden gevonden? Scan dan de QR afbeelding om verder in het spel te komen. Het is uiteindelijk de bedoeling om een virtuele kluis te openen!

Ook mogelijk bij GPS tocht Brussel!

Wil jij ook een GPS tocht Brussel combineren met een weekendje weg of gewoon een gezellig dagje winkelen in Brussel? De stad kent zijn vele winkelstraten, bekende winkelstraten zijn de Nieuwstraat en de Louizalaan en wat zeker de moeite waard is om te bezoeken zijn deKoninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Ben jij verkocht aan deze stad en wil jij ook graag een GPS tocht Brussel spelen, neem dan contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.

Op zoek naar een leuk en gezellig uitje in Brussel? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij bieden voor een GPS Tocht Brussel! Zo speel je GPS tocht Brussel vanaf €15,00 per persoon! Makkelijk en snel online bestellen!