Genk

Ook GPS tocht Genk is een aanrader voor een leuk en verrassend uitje. Genk is één van de belangrijkste industriële steden van Vlaanderen en telt ruim 65000 inwoners. Naast een leuke en interactief spel biedt GPS tocht Genk ook de mogelijkheid om lekker te shoppen in de Shopping 1, dit is het oudste shoppingcenter van België.

GPS tocht Genk

GPS tocht Genk kan je al spelen vanaf 3 – 5 personen (1 team). Wij bieden natuurlijk meerdere spelelementen aan voor de GPS toch Genk. Je kunt bijvoorbeeld het Crazy88 fotospel, gewapend met opdrachten, een smartphone met spellenapp en een gezonde dosis moed en lef. Het doel is om binnen beperkte tijd zoveel mogelijk knotsgekke opdrachten uitvoeren en deze op foto vast te leggen. Elke opdracht levert punten op en hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten je verdient!

GPS tocht Genk

Startlocaties

Tijdens de GPS tocht Genk heb je de vrijheid om zelf te beslissen hoe laat jullie starten en jullie kiezen ook een eigen startlocatie. Wij bieden 7 dagen per week de mogelijkheid op ieder gewenst moment een GPS tocht Genk aan op de door jullie gekozen startlocatie. Zo kan je bijvoorbeeld vanaf een gezellig plein of een kroeg starten.

Op zoek naar een leuk en gezellig uitje in Genk? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij bieden voor een GPS Tocht Genk!