Knokke

GPS tocht Knokke is zeer zeker de moeite waard. In de Belgische badplaats Knokke kan je genieten van de zee, frisse lucht en de natuur tijdens jou wandeling, daarom is GPS tocht Knokke goed te combineren met een weekendje weg of een dagje aan het strand. De badplaats staat bekend om zijn ligging aan de zee, prachtige villa’s en appartementen bij zee en het Casino. 

GPS tocht Knokke

Wil jij Knokke op een speelse en gezellige wijze ontdekken? Boek dan vandaag nog de GPS tocht Knokke. Met een ruime keuze aan interactieve GPS spellen is dit toegankelijk voor jong en oud en deze zijn al te boeken vanaf €15,00 per persoon. GPS tocht Knokke is in verschillende spelvarianten te spelen. Speel bijvoorbeeld het detectivespel.

GPS tocht Knokke boeken?

Je speelt GPS tocht Knokke met je eigen smartphone (met internet), minimaal 1 per team. Via onze website bestel je een spel, je kiest de locatie. Binnen twee werkdagen ontvang je een speldoos met spelmaterialen en spelcode. Samen met de GameApp, die kosteloos te downloaden is in de PlayStore of AppStore, krijgen jullie toegang tot een interactieve spelervaring van een GPS tocht.

GPS tocht Knokke

GPS tocht Knokke beleven? Boek dan snel en makkelijk online en geniet van een spannende maar ook een ontspannende tocht . Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 4010584 of stuur een mailtje naar info@spellenlabs.nl