Leuven

Leuven: door zijn aanwezige brouwerij Artois en natuurlijk zijn studentenleven staat Leuven ook bekend als de bierhoofdstad van Vlaanderen/België.  Als bierliefhebber is GPS tocht Leuven een geschikte combinatie, maar hou je meer van historie dan ben je in Leuven ook op het goede adres.

GPS Tocht Leuven

Wil jij Leuven op een leuke en een interactieve manier ontdekken en leren kennen? Speel dan de GPS tocht De Zwerftocht, jullie doel is om zoveel mogelijk locaties te bezoeken, de vragen over Leuven goed te beantwoorden en het vinden van de geheime verborgen locatie. Via onze spellenApp ontvang je de vragen over de stad, de tips en tricks over de geheime eindlocatie en de spellenApp navigeert je door het spelgebied zodat je de mooie plekjes van de stad niet mist!

Ook leuk voor een GPS tocht Leuven!!

GPS tocht Leuven is ook zeer geschikt om er een vrijgezellenfeestje te houden, in combinatie met deze bierhoofdstad en ons vrijgezellenspel kunnen er hilarische momenten ontstaan.

GPS Tocht Leuven

Het Vrijgezellenspel wordt gespeeld in één grote groep waarbij natuurlijk de vrijgezel in kwestie centraal staat. Het spel is een opdrachten-spel waarbij de meeste opdrachten voor de vrijgezel worden uitgevoerd. Aan jullie de taak om deze opdrachten zo mooi mogelijk op foto vast te leggen, want deze komen aan het einde van het spel terecht in een mooie scorekaart ter herinnering van de dag en het spel.

Op zoek naar een leuk, uitdagend en interactief uitje voor een vrijgezellenfeest? Met het GPS tocht Leuven het “Vrijgezellenspel” zijn jullie verzekerd geslaagde dag waaraan nog lang wordt terug gedacht. Boek vandaag nog een vrijgezellenspel en zet de vrijgezel nog voor een laatste keer flink in het zonnetje!