Luik

Luik is een ouderwetse stad, maar de te meer is de stad een paradijs voor de cultuurliefhebber. De stad telt 197.532, ongeveer 30.000 hebben een buitenlandse nationaliteit. Luik is een bruisende stad waar ook jij geweest moet zijn en in combinatie met een GPS tocht Luik kan het alleen nog maar leuker worden.

GPS tocht Luik?

Luik is een geschikte stad voor een weekendje weg in combinatie met een GPS tocht Luik. Het is duidelijk dat Luik niet in één dag te beleven is, dit komt door de vele leuke bezienswaardigheden en de mogelijkheden om er te winkelen. Overnachten in een hotel of vakantiehuisje is dan ook geen probleem in Luik aangezien de stad een ruim aanbod heeft met goede en betaalbare accomodaties.

Zin in een competitieve tocht?

Je kent vast het wel, het bekende spel van de televisie met de MOLLEN erin. GPS tocht Luik maakt het mogelijk om dit leuke en betaalbare spel De Ontmaskering te spelen. Voer met je team de opdrachten en de stemrondes uit en probeer er op spelende wijze er zo achter te komen wie de mol is in jou team! Geniet in de tussentijd ook van de schoonheid van de stad, want gedurende het spel kom je langs de mooiste plekjes en gevels. GPS tocht Luik biedt de vrijheid om je dag zelf in te vullen, zoals jij dat wenst.

GPS tocht Luik

Op zoek naar een leuk en gezellig uitje in Luik? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij bieden voor een GPS tocht! Zo speel je GPS tocht Luik vanaf €15,00 per persoon! Makkelijk en snel online bestellen!