Originele uitjes voor elke gelegenheid

Op zoek naar originele uitjes? Voor elke gelegenheid hebben wij een passend GPS spel. Samen met collega’s een teamuitje plannen? Een originele familiedag organiseren? Of zoek je een spannende activiteit voor een vrijgezellendag? Bij GPSSpellen.nl boek je een uniek uitje voor iedere gelegenheid.

Familiedag

Doe eens wat anders op je familiedag. Speel met de hele familie een GPS spel. Met een GPS ontvanger ga je op pad op zoek naar aanwijzingen, raadsels en antwoorden om zodoende met jouw team de rest van de familie te snel af te zijn. Bekijk welke spellen wij hebben voor jouw originele familiedag.

Personeelsuitje

Een GPS spel is zéér geschikt als personeelsuitje of teambuildinguitje, omdat je een GPS spel altijd in teamverband speelt. Kies je voor een competitief spel of juist eentje waar je veel samen moet werken? Bekijk welke GPS tochten wij je adviseren voor een uniek bedrijfsuitje!

Vrijgezellenfeest

Tip voor een vrijgezellenfeest: een GPS spel. Zo leuk en lekker actief. Een GPS spel speel je in de buitenlucht, waarbij je in teamverband moorden oplost of elkaar juist uitdaagt om een bepaalde opdracht uit te voeren! Gegarandeerd een feest. Lees hier hoe je een vrijgezellenfeest extra spannend kan maken!

Vul je naam, telefoonnummer en email-adres in en we nemen binnen 48 uur contact met jullie op. Het is ook mogelijk direct een vrijblijvende offerte aanvragen te vragen of GPS spel te reserveren.